Departament Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubelskiego w Lublinie organizuje konkurs kulinarny „Myśliwskie Smaki Lubelszczyzny – Hubertus Lubelski”.

Konkurs ma charakter otwarty i przeznaczony jest dla osób pełnoletnich zamieszkujących województwo lubelskie. Termin nadsyłania kart zgłoszeniowych z opisem produktów i potraw konkursowych upływa 5 listopada. Jury konkursu wyłoni laureatów I, II i III miejsca oraz wyróżnienia. Na nagrodzonych i wyróżnionych czekać będą nagrody rzeczowe o wartości od 300 do 600 zł.

  Zgłoszenia należy nadsyłać za pośrednictwem poczty na adres: Departament Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich Urząd Marszałkowski Województwa Lubelskiego w Lublinie, ul. Grottgera 4, 20-029 Lublin z dopiskiem: Konkurs Kulinarny „Myśliwskie Smaki Lubelszczyzny”. Można je też dostarczyć osobiście do Kancelarii Ogólnej Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubelskiego w Lublinie, ul. Grottgera 4, 20-029 Lublin, czynnej od poniedziałku do piątku w godzinach 7.30–15.30 z dopiskiem: Konkurs Kulinarny „Myśliwskie Smaki Lubelszczyzny”.

Trzecią możliwością jest dostarczenie zgłoszenia za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres e-mail: lowiectwo@lubelskie.pl, zapisując w tytule wiadomości: Konkurs Kulinarny „Myśliwskie Smaki Lubelszczyzny”.